В ПЦУ та УПЦ МП моляться та висловлюють співчуття у зв'язку з трагедією в Одесі

05.12.2019 17:29 0

У результаті пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, що спалахнула у середу, 4 грудня, за офіційними даними загинула 17-річна дівчина, багато постраждалих, кільканадцять осіб вважаються безвісти пропалими.

Духовенство та віряни Одеської єпархії Православної Церкви України висловлюють щирі співчуття у зв'язку з цією трагедією.

«Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким загиблої юначки, молимося за її душу та здоров'я усіх постраждалих під час трагедії. Просимо Господа, аби жертв було щонайменше та віднайшлися ті, чия доля поки невідома.

Запевняємо про свою щиру солідарність із усіма, кого торкнулася ця трагедія.На всіх, хто перебуває в жалобі, прикликаємо Господні благословення втіхи та стійкості. Закликаємо всіх до молитви за тих, кого зачепило це горе, як рівно ж за тих, хто сьогодні може бути уражений його наслідками», - йдеться у повідомленні пресслужби Одеської єпархії ПЦУ.

В свою чергу в Одеській єпархії УПЦ МП оголосили про звершення молебнів у всіх храмах за якнайшвидше одужання постраждалих і за упокій загиблої під час цієї жахливої пожежі.

Соціальний відділ єпархії координує збір і надання допомоги для тих, хто переніс цю трагедію. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Одеської єпархії.

«У світле свято Введення в храм Пресвятої Богородиці ми зіштовхнулися з бідою, яка вимагає і від нас об’єднатися і не залишатися байдужими, — повідомляють в єпархіальній прес-службі. — Зараз постраждалі потребують нашої спільної підтримки та допомоги. Тому з благословення Високопреосвященнішого митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела, Одеська єпархія УПЦ розпочинає акцію допомоги всім, постраждалим в полум’ї пожежі. Перш за все наша допомога повинна знайти собі вираження у спільній молитві за здоров’я і допомоги Божої постраждалим, тому просимо всіх віруючих вознести сугубі молитви за здоров’я», - йдеться у повідомленні.

В прес-службі Одеської єпархії УПЦ МП просять усіх постраждалих, а також тих, хто хотів би допомогти, звертатися за телефоном 38 0677444044 (протоєрей Павло Поліщук).

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/extraordinary_situations/78066/

Следующая новость
Предыдущая новость

Больничный лист при родах Голосовые поздравления с днем рождения по именам Чудотворная икона в помощь от пагубной зависимости Идеальный праздник без хлопот от The Catering Информационный портал про Италию УКРИТА

Публикации