В ПЦУ презентували нове видання – вісник «Помісна церква»

05.10.2019 9:38 6

В ПЦУ презентували нове видання – вісник «Помісна церква»

Православна Церква України оголосила про ще одне офіційне друковане видання – вісник «Помісна Церква». Про це йдеться у повідомленні ПЦУ у «Фейсбуці».

«У журналі ви ознайомитесь з діяльністю її предстоятеля – Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія. Цей церковний вісник щомісяця повідомлятиме читача про актуальні новини з життя українського та світового православ’я. Із журналу ви зможете почерпнути натхнення, прочитавши богословські роздуми та рефлексії», - йдеться у повідомленні.
Окрім цього, у кожному номері видання буде розповідатися про діяльність Київських митрополитів. У найближчому випуску надруковано відомості про першого святителя на українських землях – митрополита Київського і всієї Руси Михаїла Сиріна.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/ocu/77356/

Следующая новость
Предыдущая новость

Утепление фасадов по доступным ценам и качественно Приобретение качественных сладостей из Европы: 5 причин для посещения и использования потенциала торговой площадки «PlayBerry Ukraine» Покупка газовых котлов в Одессе Интернет портал Zolotoi Baton и игровые автоматы Микола Томенко: «Музей Мазепи з’явиться у лаврі за будь-яких обставин»

Публикации