В ПЦУ в Сумах назвали фейком «замовлення алкоголю» на візит Митрополита та звертатимуться до прокуратури

21.09.2019 20:39 0

У мережу потрапила інформація, згідно з якою настоятель храму ПЦУ в Сумській єпархії нібито написав звернення до голови лікеро-горілчаного заводу і попросив виділити 20 літрів горілки на честь візиту в місто предстоятеля церкви митрополита Епіфанія.

Журналісти порталу «Обозреватель» звернулися в згадану єпархію з проханням надати коментар. Священнослужителі спростували ці чутки. Про це інформує businessua.

«Ніякого листа ніхто не писав. Громада вже звертається з цього приводу до органів прокуратури», - сказав єпископ Сумський і Охтирський Мефодій (Срібняк). З його слів, доказом того, що це насправді фейк, може бути той факт, що на документі «незрозуміла шапка, яку в єпархії не використовують з 2004 року, і немає печатки».
Більш того, єпископ повідомив, що на будь-якому благодійному обіді у церкві алкоголь не передбачений. Разом з тим, «в програмі візиту Митрополита Єпіфанія благодійний обід взагалі не передбачений».

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/77215/

Следующая новость
Предыдущая новость

Покупка рюкзака в Украине Митрополит Павел просит у Президента защиты от журналистов и политиков Все, что вам нужно для рукоделия Играть на популярных игральных слот аппаратах в интернет казино Love vulkan Современный и амбициозный ресторан Принада на Оболони

Публикации