В окупованому Криму силовики шукають заборонену Росією літературу у будинках кримських татар

11.01.2019 15:29 6

В окупованому Криму силовики шукають заборонену Росією літературу у будинках кримських татар

В окупованому Криму російські силовики прийшли з обшуками до трьох кримських татар. Про це повідомило об’єднання за права людини “Кримська солідарність”.

Обшуки відбулися у селищі Роздольне на північному заході півострова. Силовики навідалися до будинків Османа Османова, Ернеста Алієва та Сервера Барієва.

“Під час обшуку будинку Барієва було двоє понятих, приїхали на двох газелях і легковій машині. Один із присутніх представився співробітником МВС. У кримського татарина домоволодіння на дві родини, всюди провели огляд. Зачитали постанову, у якій ішлося про те, що в даному місці збираються члени організації Хізб ут-Тахрір, забороненої на території РФ”, – зазначено в повідомленні.

Наразі невідомо, на якій підставі – постанови слідчого чи суду – відбувалися ці заходи.

Відомо, що в будинках Османа Османова та Ернеста Алієва шукали заборонені предмети й літературу. Оглянули оргтехніку. Нічого не знайшли і не вилучили.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/74258/

Следующая новость
Предыдущая новость

Курс валюти у Львові Как выбирать хорошее казино в 2019 году Срочный и недорогой переплет диплома Необходимые жидкости для очиски двигателя Gotslot - яркие автоматы и их полное описание

Публикации