В Одесі загинув волонтер-реабілітолог з церкви Свідків Єгови

12.09.2018 12:26 12

В Одесі загинув волонтер-реабілітолог з церкви Свідків Єгови

"Мені серед ночі зателефонували, сказавши, що Сергій Камінський потрапив в аварію, але живий і йому потрібна кров. Ми були впевнені, що той невідомий виживший — це він. Але коли я зателефонувала дізнатися про його стан у лікарню і назвала його прізвище, мені відповіли, що це не він, наш Сергій загинув відразу", — розповіла в.о. головного лікаря поліклініки №20 Одеси Зінаїда Телятникова.
Сергій Камінський жив неподалік від місця аварії. Колеги поки не знають, звідки він ішов.
"Він двадцять років пропрацював у нас у поліклініці. Сергій доглядав найважчих хворих. Він ходив на виклики до них додому, був дивовижною людиною, тому що знаходив спільну мову і підхід до найважчих пацієнтів, які лежали після інсультів, аварій. Він багато років доглядав одного пацієнта, колишнього прокурора, у якого після аварії були переламані шийні хребці. Йому не важко було за один день сходити на виклики в різні кінці міста, тому що він знав, що потрібен своїм пацієнтам. Це велика втрата, не можемо отямитися", — каже Телятникова.
У Сергія Камінського залишилася сім'я — дружина і дорослий син, а також батько. Сергій був віруючою людиною, належав до церкви Свідків Єгови.

У поліції повідомили, що чоловік загинув від наїзду на нього автомобіля BMW, який проїхав на червоний сигнал світлофора.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Выгодная химчистка диванов на дому Использование миостимуляции Израильский раввин провел в Днепре открытую лекцию о сущности молитвы У мужчин бывает климакс? Минеральные удобрения для цветоводства и сельского хозяйства

Публикации