В Криму митрополита УПЦ нагородили за розвиток в'язничного служіння

19.04.2018 11:33 3

В Криму митрополита УПЦ нагородили за розвиток в'язничного служіння

Оголосив наказ і вручив нагороду вікарій патріарха РПЦ Кирила, голова зазначеного відділу єпископ Красногорський Іринарх. У формулюванні до нагороди зазначається: «За віру, милосердя і внесок у розвиток в'язничного служіння РПЦ, зміцнення взаємодії між церквою та Федеральною службою виконання покарань по республіці Крим і місту федерального значення Севастополю, а також благословенні архіпастирські труди з відкриття в'язничних храмів в установах КВС на церковно-канонічній території Сімферопольської кафедри та організацію душпастирювання над особами, які перебувають у місцях позбавлення волі».
Нагородження відбулося на тлі перебування в пенітенціарних установах українських і кримсько-татарських активітів, яких помістили туди за проукраїнську позицію в анексованому Криму.
11 квітня ієрарху УПЦ Київського Патріархату архієпископу Сімферопольському і Кримському Клименту (Кущу) вдалося відвідати в ізоляторі тимчасового утримання в Роздольному голодуючого українського активіста Володимира Балуха.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Біля Полтави розташовано дитячий табір УАПЦ Чем отличаются фирмы-упаковщики автозапчастей? Двухъярусные кровати для детей на любой вкус и бюджет от производителя Современный и амбициозный ресторан Принада на Оболони Гранитные украшения – всегда стильно и современно

Публикации