В Адвентистському агентстві допомоги та розвитку в Україні провели стратегічне планування на п’ять років

15.09.2017 13:03 6

В Адвентистському агентстві допомоги та розвитку в Україні провели стратегічне планування на п’ять років

Особливим запрошеним гостем зустрічі став директор ADRA Австрії Марсель Вагнер. Він є одним з кращих спеціалістів щодо розвитку внутрішньої роботи у Міжнародній благодійній організації ADRA. За роки своєї діяльності він сприяв налагодженню роботи офісів організації у понад 60 країнах світу, в тому числі таких проблемних, як Афганістан та Сомалі. На основі визначених слабких та сильних сторін, а також можливостей і загроз разом з Марселем Вагнером був сформований новий вектор роботи ADRA України.
Організація в основному займалася невідкладною допомогою для людей, що опинилися у складній ситуації через збройний конфлікт на сході України. Очікується, що у найближчі п’ять років ADRA України направить свою діяльність на проекти розвитку.
Планується акцентувати роботу на проведенні тренінгів, навчань з підвищення кваліфікації та подальшому працевлаштуванні людей, що втратили роботу. Вагомим напрямом мають стати проекти з розвитку сільських територій, впровадження нових технологій, енергозбереження, переробки сміття та підтримки медичних закладів для вразливих категорій населення.
Всесвітня організація ADRA працює у 134 країнах світу вже понад 60 років та об’єднує кілька тисяч штатних співробітників та волонтерів.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Выбор нового аккумулятора для смартфона Быстрое получение справки МСЭ Огромный выбор рюкзаков для украинцев Заказать наружную рекламу для бизнеса Где эффективно играть в видеослоты на деньги?

Публикации