В авіакатастрофі на Кубі загинуло 20 священиків євангельської Церкви

21.05.2018 16:06 0

В авіакатастрофі на Кубі загинуло 20 священиків євангельської Церкви

У результаті авіакатастрофи, яка сталася в п’ятницю, 18 травня, поблизу міста Гавана на Кубі, загинули 110 із 113 присутніх на борту людей. Про це повідомив Міністр транспорту Куби Адель Іск’єрдо Родрігес, інформує УНІАН з посиланням на “АРnews”.

За словами міністра, на борту знаходилися 113 людей, включно зі 102 громадянами Куби, трьома туристами, двома іноземцями та шістьма членами екіпажу з Мексики.

Він повідомив, що серед загиблих було п’ятеро дітей.

Повідомляється також, що три жінки-мешканки Куби вижили, але перебувають у критичному стані в лікарні. За інформацією Кубинської ради церков, серед жертв катастрофи у Гавані – 20 священиків із євангельської Церкви.

“На цьому літаку було 10 пар пасторів. 20 осіб. Вся Назарянська церква у східному регіоні”, – підтвердив член ради.

Група провела кілька днів на зустрічі в столиці і поверталася до своїх домівок та місця релігійної служби в провінції Хольгуїн.

18 травня літак Boeing 737, орендований у мексиканської авіакомпанії Damojh, виконував рейс Cubana de Aviacion за маршрутом Гавана – Ольгин (місто на сході Куби). Лайнер зазнав аварії через хвилину після зльоту з міжнародного аеропорту Гавани імені Хосе Марті. Причина падіння літака поки невідома, знайдена одна із двох чорних скриньок літака.

У суботу на острові розпочався триденний загальнонаціональний траур. Крах Boeing 737 під Гаваною став найбільшою авіакатастрофою на Кубі за останні 30 років.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/71206/

Следующая новость
Предыдущая новость

Торговые полки и стеллажи, готовые модели и под заказ в Киеве Диагностика состояния зубов – первый этап, который необходимо пройти перед началом лечения Параллельная реальность. Из жизни манекенов В Харькове христиане передали госпиталю 400 кг медицинских материалов для раненых бойцов Реализация проектов на основе социального бизнеса

Публикации