Віце-прем’єр-міністра України В’ячеслава Кириленка нагородили орденом УПЦ КП

08.06.2018 15:53 0

Віце-прем’єр-міністра України В’ячеслава Кириленка нагородили орденом УПЦ КП

Після вітального слова Патріарх Філарет за заслуги з відродження духовності, за утвердження помісної Української Православної Церкви та з нагоди 50-річного ювілею нагородив В’ячеслава Кириленка орденом Христа Спасителя. Також патріарх Філарет подарував віце-прем’єр-міністру Біблію і квіти. Патріарший намісник, митрополит Переяславський і Білоцерківський Епіфаній передав ювіляру книгу "AXIOS" і свої найкращі побажання.
В цей день привітати ювіляра також прийшли прем’єр міністр України Володимир Гройсман, голова Верховної Ради України Андрій Парубій, генеральний прокурор України Юрій Луценко, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, урядовці, депутати, високопосадовці, науковці, громадські, політичні та культурні діячі.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Угловые кухни: индивидуальное производство мебели под заказ Потрясающие видеослоты от лучших гейм-разработчиков! Горящие туры из Днепропетровска Лікування Пролежнів: Сучасні Методи та Особливості Православні ікони та їх види

Публикации