Візантиністи з'їдуться у Київ на конференцію «Українська візантиністика: минуле, сучасний стан, перспективи розвитку»

21.05.2018 12:43 3

Візантиністи з'їдуться у Київ на конференцію «Українська візантиністика: минуле, сучасний стан, перспективи розвитку»

Конференція «Українська візантиністика: минуле, сучасний стан та перспективи розвитку» покликана стати майданчиком для обміну досвідом та координації зусиль науковців з метою сприяння відродженню в Україні візантиністки як наукової дисципліни, організації та проведення досліджень у галузі візантиністики, візантійської та поствізантійської спадщини, культури, мистецтва, архітектури, літератури, богослов’я, історії (як Візантії, так і країн візантійської та поствізантійської цивілізації), системного й різнобічного вивчення та популяризації візантійської спадщини в історії Русі-України тощо.
З програмою заходу можна ознайомитися за посиланням https://byzantina.wordpress.com/2018/05/18/news-1325/
Місце і час проведення: м. Київ, 21 травня 2018 р., 10.00, Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського. Адреса: м. Київ, вул. Івана Кудрі, 33 (Актовий зал ТНУ, 3-й поверх).

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Только наша тонировка авто в Киеве позволит вам кардинально изменить внешний вид вашего автомобиля Качественные ортопедические матрасы по приятной цене Качественный ремонт холодильников в Черкассах Надежная и стильная Toyota – лучший выбор для города Громкая новинка от Gucci: свитер-балаклава

Публикации