Відтепер мусульманки України зможуть фотографуватися на паспорт в хустині, що не закриває обличчя

22.11.2019 18:21 0

Набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України, що відтепер дозволяє віруючим жінкам надавати фото до паспорту, та інших державних документів, у хустині, що не закриває обличчя. На цю подію відреагував муфтій Духовного управління мусульман України «Умма» Саід Ісмагілов.

«Таким чином наша країна нарешті не просто ратифікувала, а ввела в дію міжнародну норму, яку вже давно очікували жінки різних релігій, що постійно носять головне вбрання через релігійні переконання.

На Круглому Столі, що організувало Міністерство внутрішніх справ України, за впровадження цієї норми висловлювались представники християнських Церков, юдейських громад і мусульманських Духовних управлінь.

Від імені мусульман України хочу подякувати всім державним посадовцям, що доклали своїх зусиль для вступу в дію цієї вельмипотрібної норми!», - написав Саід Ісмагілов у Facebook.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/other_confessions/islam/77895/

Следующая новость
Предыдущая новость

Адвентисты провели каникулярную школу в Харькове Популярные азартные игры в интернете Мультфильм Алиса в зазеркалье: сюжет, оценки, отзывы Не знаете, как достигнуть успеха в своем бизнесе, то вам необходимо высококачественное продвижение сайта Рада церков Вінниччини закликає місцеву владу і мешканців знайти компромісне рішення щодо будівництва кладовища

Публикации