Відтепер Запорізька Січ та храми Запоріжжя під охороною Національної гвардії України

13.01.2018 0:26 6

Відтепер Запорізька Січ та храми Запоріжжя під охороною Національної гвардії України

З 9 січня військовослужбовці 9 полку оперативного призначення Національної гвардії України приступили до виконання службового завдання з охорони державного об’єкту та символу Запорізького козацтва – історико-культурного комплексу «Запорізька Січ».

Метою служби гвардійців є недопущення скоєння актів вандалізму, підпалу та інших протиправних дій. Про це повідомляє офіційний сайт Національної гвардії України.

У зв’язку з конфліктною ситуацією між релігійними конфесіями України Національна поліція спільно з гвардійцями перейшла на посилений режим чергування церковних об’єктів.

«Наше завдання сьогодні не допустити скоєння нападу чи підпалу важливої для всієї України - колиски української державності – Запорізької Січі. Я з впевненістю можу сказати, що наші бійці зроблять все можливе для цього», - розповів начальник групи організації служби з охорони громадського порядку капітан Максим Шека.

Як йдеться у повідомленні, бійці військової частини 3029, як і завжди, серйозно та відповідально ставляться до покладеного на них завдання та готові до дій задля недопущення порушень законодавства України.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/state/church_state_relations/69687/

Следующая новость
Предыдущая новость

Услуги страхования для выезда Все для тормозной системы вашего автомобиля Выдающийся деятель из мира политики Модная и оригинальная одежда с принтами Kanye West для повседневной носки Чем хорош пленочный теплый пол под ламинат

Публикации