Відомі львів'яни створять ікони для аукціону на підтримку військових

03.04.2018 16:18 6

Відомі львів'яни створять ікони для аукціону на підтримку військових

Участь в арт-проекті візьмуть колекціонер Роксолана Шевчук, народний депутат Оксана Юринець, представниця "Союзу українок" Ростислава Федак та багато інших відомих львів'янок.
Допомагати військовим будуть жінки з різних поколінь – від 14 до 85 років. Ангелів надії малюватимуть на спеціальних ґонтах (маленькі дерев'яні дощечки, якими покривають дахи) із церкви Святого Юра, що в Дрогобичі на Львівщині.
"Я дуже радий, що організовують такі акції. Коли довкола хтось відгукується, щоб допомогти військовим, завжди погоджуюся. Бо допомагати військовим – для мене дуже важливо. Не треба бігати і кричати, що хата горить. Треба її гасити. Це мій принцип. Тому починати потрібно з себе – адже будь-хто може допомогти українським військовим", – каже іконописець Лев Скоп.
Створювати ікони вже розпочали. Благодійний аукціон, з якого виручать кошти для військових, відбудеться у Музеї Франка приблизно у День вишиванки (третій четвер травня). Усі гроші, які вдасться отримати, передадуть волонтерам, які допоможуть українським військовим.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Близкий к РПЦ телеканал «Царьград» начал кампанию в поддержку создания «Малороссии» Триммер для бороды Лечение наркомании - что это такое? Магазин косметологического оборудования Cosmo-Prof Samsung J7-2017 один из самых ярких представителей класса бюджетных смартфонов

Публикации