Відбулося II зібрання Римсько-католицького теологічного товариства в Україні

06.12.2017 13:56 6

Відбулося II зібрання Римсько-католицького теологічного товариства в Україні

Про діяльність Теологічного товариства відзвітувала доктрор Любов Дердзяк, його секретар. Далі відбулися вибори нової каденції, за результатами яких новим головою Товариства став отець доктор габілітований Казимир Мікуцький, а новим скарбником – Орися Уська, випускниця Інституту.
О. Казимир зачитав реферат на тему «Відношення філософії до теології в підході Кардинала Мар'яна Яворського», у якому коротко представив християнський погляд кардинала Мар'яна Яворського на зв'язок філософії й теології, Церкви та світу, базований на працях теолога Романо Ґвардіні й філософа Макса Шелера.
На звершення до присутніх звернувся архієпископ Мечислав Мокшицький. Він подякував за попередню працю Товариства, побажав нових успіхів, а насамкінець зустрічі уділив благословення присутнім.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Почаевская лавра продолжает молиться о "спасении России, о восстановлении православной монархии" Глава РПЦЗ путешествует по Крыму На Чернігівщині село проголосило перехід з Московського Патріархату в Київський Євреї та німці відкриють у Дніпрі виставку, присвячену геноциду ромів Реле напряжения, защита электроприборов.

Публикации