Вулицями Києва пройшла міжконфесійна хресна хода «У молитві через хрест до миру»

02.04.2018 18:53 3

Вулицями Києва пройшла міжконфесійна хресна хода «У молитві через хрест до миру»

Віряни різних конфесій пройшли центральними вулицями Києва. Під час маршруту ходи хресне знамення несли різні християнські спільноти.
Звертаючись до присутніх, владика Йосиф Мілян, єпископ-помічник Київської архієпархії, зазначив: «Можливо, комусь було дивно, що хтось ішов і не зупинився. Можливо комусь було дивно, що ми вдивляючись у небо, промовляли молитву «Отче наш», а хтось на це зовсім не звернув увагу. Не дивуймося….». Натомість владика заохотив молільників вдивитися у принесений хрест: «Чи справді маємо сьогодні відвагу на тому хресті, на якому нема корпусу розп’ятого Спасителя, розіп’ясти свою думку, свій біль, свої фобії?».
Він також запевнив, що прохатиме у Бога для учасників ходи відваги не тільки нести хрест, але й розп’ястися на власному хресті обов’язків.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Быстрая верификация аккаунта в Инстраграме Рискуйте и получайте множество призов Играть в популярные игровые аппараты в онлайн казино Игровой Клуб Vulkan Частный пансионат «Забота о близких» Передайте свою любовь сквозь время и пространство! Цветы курьером в Киеве

Публикации