Всеукраїнський сонм пророків доходить висновку, що «Церква повинна взяти відповідальність за суспільство»

25.09.2018 18:07 18

Всеукраїнський сонм пророків доходить висновку, що «Церква повинна взяти відповідальність за суспільство»

Протягом трьох днів Божі учасники заходу запитували Господа про те, що хвилює сьогодні кожного українця: про майбутні вибори, про політичну ситуацію в країні, про те, коли настане мир і що буде з окупованими територіями України, коли прийдуть поліпшення і багато інших.

"Крім відповідей на конкретно поставлені Богу питання, на минулому сонмі пролунало багато пророцтв, що стосуються Церкви України і українського християнства в цілому. Основний посил цих пророцтв полягає в тому, що Церква повинна взяти на себе відповідальність за суспільство і його стан.
Пролунало цього року також багато пророцтв про необхідність розвитку в Україні служіння пророка, як очей, здатних бачити небезпеку, щоб попередити про неї Церкву", - зазначають організатори події - Український Євангелічний Альянс (http://www.uea.org.ua) та церква «Ранкова Зірка» (http://www.morningstar.kiev.ua ), на сайтах яких можна буде ознайомитися з матеріалами заходу.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Иконостас по индивидуальному заказу и коллекция готовых изделий Научиться рисовать может каждый Где купить гель Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel по выгодной цене Стоматология Люми-Дент в Киеве на Оболони Популярные молодёжные бренды: принт на одежде Streetwear

Публикации