Всеукраїнська Рада Церков проситиме голів світових конфесій сприяти у звільненні заручників

18.10.2017 1:36 9

Всеукраїнська Рада Церков проситиме голів світових конфесій сприяти у звільненні заручників

«Нам важливо об’єднати українське суспільство заради майбутнього нашої країни», ‒ звернувся до представників усіх конфесій Василь Грицак. Голова СБУ закликав представників Всеукраїнської Ради Церков звернутись до глав усіх світових конфесій із проханням допомогти у процесі звільнення заручників.
«Ми маємо використовувати будь-яку можливість, щоб привернути увагу до цієї проблеми та знайти шляхи її вирішення. Щоб здоровий глузд переміг, і наші бранці повернулись додому», ‒ підкреслив він.
Патріарх Філарет, глава УПЦ КП, у своєму слові зазначив: "Не зважаючи на наші розбіжності у вірі, ми єдині в захисті України".
Представники Ради Церков у присутності матерів та дружин заручників одноголосно підтримали пропозицію і найближчим часом спільне звернення надійде до духовних лідерів та до міжнародних організацій, що займаються звільненням заручників.
За інформацією СБУ, на сьогодні у заручниках «ДНР/ЛНР» перебувають 152 українських громадянина, ще 404 ‒ вважаються зниклими безвісти. На території Росії незаконно утримуються десятки громадян України. Представники Ради Церков пообіцяли об'єднати зусилля усіх конфесій задля звільнення заручників.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Мужские кожаные сумки – удобство и стиль "Карітас Київ" і Рада молодих вчених Інституту філософії НАНУ проводять літню філософську школу про мир, діалог і філософію Где купить медицинские маски Архієреї Української та Польської Церков відвідали Волинь, аби підтримати парафію спірного храму Высококачественная женская и мужская обувь

Публикации