Всесвітньо відомий проповідник Нік Вуйчич зустрінеться з представниками Національної дитячої ради

29.03.2018 20:09 48

Всесвітньо відомий проповідник Нік Вуйчич зустрінеться з представниками Національної дитячої ради

Спікерами заходу виступають Микола Кулеба, уповноважений президента України з прав дитини; Ангеліна Касьянова, представник України в Європейській дитячій раді; Марія Карчевич, Міністерство молоді та спорту; Андрій Колобов, голова Національної молодіжної ради.
Дитяча рада створена при уповноваженому президента України з прав дитини Миколі Кулебі.

Зранку, о 09:00, відбудеться прес-конференція, присвячена мотиваційній зустрічі Ніка Вуйчича з українськими школярами, викладачами та батьками на тему: "Як зробити школу безпечною?". Вуйчич - письменник, меценат і мотиваційний тренер, який цими днями перебуває у Києві.

Спікери: Лілія Гриневич - міністр освіти і науки України; Микола Кулеба - Уповноважений Президента України з прав дитини; Нік Вуйчич - всесвітньо відомий австралійський спікер, людина без рук та ніг; Яна Кучеренко - директор комунікаційної агенції Key Strategy, організатор візитів Ніка Вуйчича в Україну.

Мiсце проведення заходу: вул. Набережно-Хрещатицька, 1, готель Fairmont, 2-й поверх. Відкрита реєстрація.Також відкрита акредитація ЗМІ на виступ Ніка Вуйчича. Довідки: (097) 902-87-31.

О 12.00 Нік Вуйчич зустрінеться з представниками Національної дитячої ради. Мiсце проведення заходу: вул. І.Мазепи, 11-Б, готель "Салют", конференц-зала. Інформація щодо акредитації: (093) 600-95-06.

Як повідомлялося, Нік Вуйчич зустрінеться з підлітками - в київському Будинку дітей та юнацтва о 13:00, а з вчителями, методистами, психологами та батьками - о 15:00.

Фото Facebook

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Ответы на основные вопросы о ЭЦП в системе электронного документооборота Эффективное лечение алкогольной и наркотической зависимости Ребенок с умными часами всегда под контролем Беларусь не впустила из Украины главу Белорусской Автокефальной Православной Церкви Огромный выбор чехлов для Xiaomi Redmi Note 4 и не только

Публикации