Воєнний стан не перешкодить створенню помісної Церкви в Україні, — Андрій Парубій

28.11.2018 12:38 6

Воєнний стан не перешкодить створенню помісної Церкви в Україні, — Андрій Парубій

Запровадження в Україні воєнного стану не перешкодить проведенню Об'єднавчого Архиєрейського Собору, який необхідний для створення Української помісної православної Церкви. Про це заявив спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

«Росія намагається перешкодити створенню Помісної Української Православної Церкви. Я закликаю Патріарха Варфоломія якомога швидше провести Собор у Києві, а ми гарантуємо безпеку цього Собору», — сказав він. Про це інформує «Громадське».

Додамо, що Голова Верховної Ради Андрій Парубій підписав проголосований 26 листопада законопроект, що вводить в дію указ Президента про воєнний стан в Україні. Про це повідомили на сайті Верховної Ради України.

Парубій підписав законопроект 28 листопада. Тепер його відправлять до Президента України Петра Порошенка, після його підпису в 10 областях України офіційно запрацює режим воєнного стану.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/state/church_state_relations/73691/

Следующая новость
Предыдущая новость

Митрополит Онуфрій відвідав Православну спартакіаду з греко-римської боротьби Онлайн против наземных казино - преимущества Актуальная информация о курсах валют в Виннице Секрет популярности слот автоматов на просторах всемирной паутины Качественные ремкомплекты тормозного суппорта и колодок для Jaguar XF

Публикации