Влада і церкви вшанували жертв Другої світової війни

10.05.2018 12:26 3

Влада і церкви вшанували жертв Другої світової війни

Церковнослужителі та державні посадовці на чолі з президентом України взяли участь у церемонії покладання квітів до могили Невідомого солдата у парку Вічної Слави в Києві, а також на запрошення Київської міської державної адміністрації прийшли на міжконфесійний молебень та панахиду присвячені 73-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Зокрема, 8 травня церковнослужителі взяли участь в акції "Перша хвилина миру", присвяченої 73-ій річниці перемоги над нацизмом. Президент України Петро Порошенко проголосив урочисту промову та оголосив хвилину мовчання, після чого був запалений Вічний вогонь на території музею.

Влада і церкви вшанували жертв Другої світової війни
9 травня на території Національного музею історії України панахиду за упокій душ всіх загиблих у Другій світовій війні звершив керуючий справами Київської Патріархії архієпископ Вишгородський Агапіт. Разом з архієпископом Агапітом молились предстоятель Української Автокефальної Православної Церкви митрополит Макарій та інше духовенство Києва. У цей же час глава УПЦ (МП) митрополит Онуфрій провів панахиду за загиблими у Другій світовій війні біля могили Невідомого солдата на території Парку Вічної Слави у Києві.
Цього ж дня у храмах УПЦ КП, УПЦ (МП) тощо були звершені богослужіння за упокій душ всіх загиблих у Другій світовій війні.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Кредит онлайн с плохой кредитной историей Как проверить новые казино и почему нужно играть в клубе Вулкан В Украине выходят книги о современном взгляде на шариат и кораническом принципе совещания Svyatsy - православная лавка Грузоперевозки в Киеве по самым выгодным тарифам в городе

Публикации