Випускник греко-католицької школи здобув на Тернопільщині найвищий бал на ЗНО

11.07.2018 13:25 3

Випускник греко-католицької школи здобув на Тернопільщині найвищий бал на ЗНО

Ярослав навчався в колегіумі з 2016 року у класі біолого-хімічного профілю, оскільки хімія – його улюблений предмет. Саме з хімії він одержав найвищі 200 балів. Також хлопець здобув по 197 балів з української мови та літератури, біології.
Він закінчив навчання в колегіумі з золотою медаллю. Своїми успіхами Ярослав насамперед завдячує Богові, а також усім вчителям, які впродовж шкільних років долучалися до його розвитку та вдосконалення. У майбутньому він мріє стати лікарем.
Голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна привітав тернопільських «вундеркіндів» із високими результатами на ЗНО, вручив їм іменні годинники, преміював, побажав подальших успіхів у навчанні і здобутті вищої освіти та пообіцяв випускникам із результатами ЗНО 200 балів, які навчатимуться у Тернопільських вишах, додаткову стипендію в розмірі 1000 грн.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Игумен УПЦ примет участие в вечере смеха Подарунок на добру згадку з гравіруванням Поисковое продвижение интернет магазинов УПЦ КП презентувало відео «90 псалом - молитва воїна та капелана» Автомобильная заправочная станция на погранпереходе «Котловка»

Публикации