Визначено дату, тему і програму саміту СЕР-2019, який збере у Львові активних парафіян Європи

12.03.2018 12:06 12

Визначено дату, тему і програму саміту СЕР-2019, який збере у Львові активних парафіян Європи

Львів прийматиме 30-й, ювілейний, Колоквіум європейських парафій (СЕР), що об’єднує священиків і мирян, які хотіли б надати більш динамічного життя своїм парафіям.

Три дні поспіль – 9-11 березня – у Львові, у центрі Архистратига Михаїла, відбувалися засідання Президії CEP та оргкомітету від України, на яких визначено дату, тему, гасло та програму колоквіуму в Україні.

Отож, 30-й ювілейний СЕP відбуватиметься з 27 липня по 1 серпня 2019 року у Львові.

Його гасло: «Чи можуть відмінності нас об’єднати?»

Головна тема: «Хто допомагає нам бути християнами у сучасній Європі.

Підтеми обговорення:

1. Папа Франциск та Його бачення сучасної Церкви;

2. Притча про блудного сина (одна з найвідоміших притч, яка міститься в Євангелії від Луки 15:11-32 Нового Завіту. Сюжет цієї притчі у символічній формі ілюструє взаємовідносини між людиною та Богом) ;

3. Гідність кожної людини.

Рішення про гасло, головну тему і підтеми СЕP на 2019 рік прийняла Президія Колоквіуму за участю Президента цієї організації о. Антоніо Касара (Мальта), єпископа РКЦ Мартіна Гачера (Щвейцарія), представниці БФ "Реновабіс", відповідальної за учасників зі східної Європи на СЕР Маргарет Майєрз (Німеччина) та ін. і Українського оргкомітету.

Проголосовано дорослу і молодіжну програми зустрічі СЕР в Україні.

Гасло і тема повинні ще пройти затвердження екскретів CEP і після цього розпочнеться кропітка праця з підготовки цього велелюдного саміту у Львові. Очікується на приїзд 150-ти учасників СЕР з різних країн Європи.

Український оргкомітет СЕР має півтора року на організацію цього непересічного релігійно-суспільного заходу у західній столиці України.

Детальніше читайте у репортажі: Львів готується стати центром активного парафіяльного життя Європи.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/ukraine_and_world/international_relations/70386/

Следующая новость
Предыдущая новость

Эко-матрасы ортопедические из сена своими руками Врач может понадобиться в любую минуту Plitka.ua каталог керамической плитки Для надлежащего уровня обслуживания покупателя необходимо современное оборудование Митрополит УПЦ відсвяткував у Севастополі день військово-морського флоту Росії

Публикации