Визначена дата і місце хіротонії єпископа-помічника Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ

18.04.2018 14:23 0

Визначена дата і місце хіротонії єпископа-помічника Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ

Архиєрейська хіротонія новопризначеного єпископа-помічника Сокальсько-Жовківської єпархії о. Петра Лози, ЧНІ, відбудеться 12 липня 2018 року під час Архиєрейської Літургії з нагоди престольного свята катедрального собору Святих Верховних апостолів Петра і Павла в Сокалі, на Львівщині.

Літургія розпочнеться об 11:00. Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

Головним святителем буде Патріарх Святослав, а співсвятителями – владика Ігор (Возьняк), Архиєпископ і Митрополит Львівський, та владика Михайло (Колтун), єпарх Сокальсько-Жовківський.

Напередодні, 11 липня, о 18.00 в архикатедральному соборі Святого Юра у Львові розпочнеться Чин архиєрейського найменування та Велика вечірня з литією.

Як ми повідомляли, у четвер, 12 квітня 2018 року, у Ватикані оголосили, що Святіший Отець Франциск дав свою згоду на канонічне обрання Синодом єпископів УГКЦ священика Петра Лози, ЧНІ, дотеперішнього адміністратора парафії Святих Петра і Павла в Чернігові (Київська архиєпархія), єпископом-помічником Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ, надаючи йому титулярний осідок Паніо (Panio).

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/ugcc/70847/

Следующая новость
Предыдущая новость

Вкусные снеки на закуску Все для наращивания ресниц в Prime Lashes Кредит онлайн с плохой кредитной историей Современные услуги печати Выездное ресторанное обслуживание: секрет идеального праздника

Публикации