Видання про священиків з родини Гузарів презентували в Коломиї

08.08.2017 20:57 6

Видання про священиків з родини Гузарів презентували в Коломиї

Видання розповідає про кілька поколінь священиків з родини Гузарів та їхнє самовіддане служіння українському народові та Церкві. Передмову до книжки написав кардинал, єпископ, десятирічний глава Української Греко-Католицької Церкви Любомир Гузар (1933-2017). Але побачити видання йому не судилось.
Завдяки спогадам, зібраним учителем Завалівської школи Володимиром Чистухом, можна ознайомитися не тільки з історією родини Гузарів, але й відчути дух тієї епохи, зрозуміти, як жило й розвивалося українське суспільство в західних областях України. Видання доповнюють унікальні світлини з архіву родини Гузарів, які надала Марія Рипан.
Презентація завершилася духовним гімном українців «Боже, великий, єдиний» у виконанні хору «Світло Тавору» (керівник Світлана Гаргат) з кафедрального собору Преображення Господнього УГКЦ та всіх присутніх.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Как заставить машину с дизельным двигателем работать зимой В Херсоне при участии властей открыли мемориал рабби Гилеля из Парича Рулетка в онлайн Casino-x для азартных развлечений Глава УГКЦ у Краматорську: «Парафії УГКЦ Східної України є дорогоцінними перлинами в короні Вселенської Церкви» Букет для невесты заказываем в интернет магазине

Публикации