Виданий підручник-інструкція про літні християнські табори

13.11.2018 3:21 9

Виданий підручник-інструкція про літні християнські табори

Івано-франківські василіанські аніматори видали вже другий підручник, у якому є детальні інструкції та матеріали про те, як проводити літні табори для дітей та молоді.

Авторський колектив – василіанські аніматори на чолі з отцем Амвросієм Козаком ЧСВВ. Катехизацію до посібника писали брати і сестри василіяни.

«Практичний посібник «Інструкція для щастя» для проведення таборів «Веселі канікули з Богом» уже другий написаний василіанськими аніматорами, - розповідає отець Амвросій Козак. – Фактично він укладений згідно з десятьма Божими заповідями, адже це та інструкція, яку дав Бог, щоб ми могли жити щасливо. А усе, що пропонується у посібнику до впровадження на таборах, уже перевірене практичним досвідом у процесі проведення нами таких таборів. Отже, всі заходи, ігри, змагання уже апропобавані».

Програма, пропонована василіанськими аніматорами у підручнику, розрахована на сім днів перебування у таборі. Кожному дню присвячений окремий розділ. Також є пояснення катехизації, бансів, ігор, оформлення, фотографії, ілюстрації.

табір-2.gif

При перегляді посібника можна використати і сучасні технології - QR-код, який дозволяє сканувати необхідну інформацію на гаджети. «Інструкція для щастя» налічує 216 сторінок з додатками, у яких таблиці з розпорядками, графіками, бланками, анкетами, логотипами, бейджиками, афішами тощо.

«Ще однією сучасною і модною цікавинкою нашого видання є так званий фліп-бук, який розробив наш колега Ігор Васюта, - ділиться отець Амвросій Козак. - Він зобразив дівчинку, яка сіє зерно, потім поливає, а з нього виростають сердечка, на яких вона піднімається до неба».

Як наголошує отець Амвросій, новий посібник з проведення таборів «Веселі канули з Богом» розроблявся і друкувався спільно з комісіями освіти і виховання УГКЦ та Івано-Франківською архиєпархією УГКЦ. Про це РІСУ повідомила Наталія Палій.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/young_people/73463/

Следующая новость
Предыдущая новость

Игольные швейные машинки от лучших производителей Глава УГКЦ відвідав скаутський табір і закликав молодь и церкву "разом працювати і йти в ногу" Современный и амбициозный ресторан Принада на Оболони Лучшие наручные часы Быстро займ в Одессе

Публикации