Вже і футбольні фани виступають за знесення скандального храму УПЦ (МП) у Києві

31.01.2018 20:25 9

Вже і футбольні фани виступають за знесення скандального храму УПЦ (МП) у Києві

Ультрас «Динамо» виступили на захист хлопців, які намагалися спалити незаконно зведений храм УПЦ (МП) біля Десятинного храму у Києві, та вимагають знести цю будівлю.

Про це йдеться на їхній Фейсбук сторінці.

«Двоє небайдужих хлопців, які періодично відвідували наш сектор, вирішили привернути увагу до цієї ситуації і спробували підпалити споруду. Втім, їх було затримано поліцією на місці події. Після цього був суд, де хлопців на поруки були готові взяти двоє депутатів та представник Генштабу (один з хлопців з 2014 по 2016 воював в аеророзвідці). Суддя винесла абсолютно абсурдне рішення у вигляді тримання під вартою або більше 2 млн. гривень застави (що є непідйомною сумою для хлопців). І це при відсутності постраждалих та при відсутності збитків. Отож, Олексію Шемотюку та Сашку Горбаню загрожує реальний строк, адже споруди УПЦ МП на даний момент де факто у нас в країні є недоторканими. Натомість вандал, котрий у жовтні минулого року розгромив меморіал Небесній сотні на Інститутській, отримав адмінку. Отаке правосуддя, отака справедливість» , - пишуть вболівальники київського «Динамо».

Щоби визволити хлопців, футбольні фани пропонують надати максимального розголосу цій справі.

«Що потрібно від вас: 1. Хлопцям потрібна підтримка на апеляції та розголос ситуації. Як ми знаємо, без розголосу у нас дуже важко добитись справедливих рішень в суді. Друзі створили сторінку в ФБ для координації всіх дій - https://www.facebook.com/groups/1875977039079557 - там же можна почитати більше матеріалів по темі.

2. Домогтись зносу цієї споруди, бо після відверто несправедливого рішення суду ця справа стала принциповою і УПЦ МП потрібно поставити на місце. Лінки і решта ідей як це зробити за тим самим посиланням. Ось, наприклад, петиція до Київміськради», - йдеться на сайті Ультрас «Динамо».

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/69916/

Следующая новость
Предыдущая новость

Экспертная оценка антикварных вещей по фото Товариство українців-католиків зі США організувало для дітей з родин учасників АТО і переселенців ІІІ благодійну школу англійської мови Один из популярных игровых порталов с видеослотами Seo просування по індивідуальній вартості від компанії «Site Ok» — 4 нюанси, що впливають на ціну розкрутки сайту Справка 302 н для трудоустройства

Публикации