Ветерани АТО приєдналися до проведення дитячих «Веселих канікул із Богом»

26.07.2018 13:24 9

Ветерани АТО приєдналися до проведення дитячих «Веселих канікул із Богом»

Упродовж тижня на дітей чекатимуть банси, естафети, вікторини, квести містом, катехизаційні ігри та ознайомлення зі Святим Письмом. Завершиться пізнавальний відпочинок традиційною поїздкою до львівського аквапарку.
Як розповів настоятель парафії о. Володимир Ващук, цьогорічний табір під назвою «Дарунки Бога» мав особливу «родзинку». До організації дитячого дозвілля приєдналися воїни АТО. Так, 50 хлопців віком від 10 до 15 років у рамках табору взяли участь у патріотичному вишколі, який організувала Червоноградська спілка ветеранів АТО «Воля» та Львівська громадська організація «Патріот». Військові показали хлопцям зразки зброї, навчали азів першої медичної допомоги й топографії (орієнтуванню в місцевості), ознайомили і дозволили приміряти екіпірування воїна АТО, а насамкінець усіх почастували кулешем.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Красивые и качественные ножи от бренда Arcos Бесплатный сайт Igra Slot - игровой ассортимент, с которым можно познакомиться в бесплатном формате Календарь православных праздников на апрель 2018 Онлайн запись на приём к репродуктологу Кальяны Amy — европейское качество и восточный колорит

Публикации