Велика срібна ханукія в Дніпрі може увійти в «Книгу рекордів Гіннесса»

03.08.2017 18:52 0

Велика срібна ханукія в Дніпрі може увійти в «Книгу рекордів Гіннесса»

Велику срібну ханукію, яку недавно подарував Дніпропетровській єврейській громаді меценат Олександр Петровський, встановили на перетині галерей місцевого центру «Менора» і мають намір внести в «Книгу рекордів Гіннесса» як найбільшу срібну скульптуру в світі, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт місцевої єврейської громади.

Для правильного оформлення заявки проведено офіційний обмір ханукії, головний інженер центру «Менора» Олександр Мірошник констатував, що висота ханукії 252,5 см, а ширина – 197 см. Вимірювання супроводжувалися фото і відео фіксацією.

Попередній рекорд серед «срібних виробів» по ​​висоті становить 208 сантиметрів, так що єврейська ханукія Дніпра легко обходить його. Найближчим часом документи будуть направлені в організацію, що відає прийомом заявок на рекорди.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Купить трафик на сайт Икона стиля суб культуры Fred Perry Єпископ УПЦ розповів на Міжпарламентській асамблеї православ’я про церковні проблеми в Україні Политеизм как побочный продукт древней глобализации Дымоходы для разных видов твердотопливных котлов

Публикации