Біля польських поховань на Личаківському цвинтарі у Львові стався вибух

15.03.2018 1:23 3

Біля польських поховань на Личаківському цвинтарі у Львові стався вибух

Минулої ночі неподалік польського поховання на Личаківському цвинтарі у Львові стався вибух, повідомили «Раідо Свободі» у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

«13 березня о 21:40 у Львові на Личаківському цвинтарі, неподалік польського поховання – меморіалу «Львівські орлята», не встановленою особою було кинуто предмет, який вибухнув (ймовірно, граната РГД -5). В результаті вибуху утворилася вирва в діаметрі 20 сантиметрів, постраждалих осіб немає, споруди меморіалу ушкоджень не отримали», – повідомили в адміністрації.

За даними ОДА, на місце події ще ввечері вівторка працювали оперативні групи правоохоронців, причини події та причетні особи встановлюються.

На території музею-заповідника «Личаківський цвинтар» у Львові розміщені понад 300 тисяч поховань. Тут, зокрема, розташований Меморіал львівських орлят – польський військовий меморіал у Львові. На території поля почесних поховань є також могили загиблих на Майдані та в зоні АТО.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/terrorism/70419/

Следующая новость
Предыдущая новость

Профессиональный татуаж в Краснодаре Детские игровые площадки, центры, качели Професійна література для адвокатів Объявлен кастинг участников мюзикла «Лютер», который состоится в Украине Комфорт для ребенка и спокойствие для родителей

Публикации