Біля незаконного "Кримського мосту" збудують 92-метровий храм УПЦ, спроектований у Москві

20.04.2018 18:13 12

Біля незаконного

Як розповів митрополит Платон, проект храму розробив Московський культурний центр; при цьому не було уточнено, який саме, оскільки у столиці РФ діє не одна установа з подібною назвою. Храм планується звести на в'їзді до Криму з боку РФ, на пагорбі ліворуч від т.зв. "Кримського мосту", що будується.
Ієрарх УПЦ (МП) уточнив, що мають бути проведені роботи з укріплення ґрунту, проте зазначив, що терміни початку безпосереднього будівництва доки що не визначені, і припустив, що це відбудеться або по завершенні спорудження мосту, або паралельно з ним. При цьому "мер" Керчі Бороздін заявив, що сподівається на якомога швидше будівництво храму.
Як повідомляють російські ЗМІ, храм має стати "п'ятим за висотою в Росії".
Раніше, 22 лютого, митрополит Платон попросив "адміністрацію" Керчі встановити на міській набережній пам'ятний знак на честь князя Гліба, що "міряв море по льоду від Тьмутаракані до Корчева", і провів аналогію між цією подією та будівництвом окупантами мосту через Керченську протоку.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Законное изготовление штампов и печатей в Украине Быстро займ в Одессе Лучшие подвесные потолки Заказать нож для чистки овощей и фруктов Выбрать спиннинг

Публикации