Будівлю Лаври підпалив п'яний безхатько

15.01.2019 21:20 3

Будівлю Лаври підпалив п'яний безхатько

Поліція затримала підозрюваного в підпалі майстерні на території Києво-Печерської лаври. Про це повідомив начальник ГУ Нацполіціі в Києві Андрій Крищенко, передає УНН.

Виявилося, будівлю, яка в даний момент не використовується, підпалив безхатько. "Це - 24-річний чоловік без певного місця проживання. Перебуваючи в стані сп'яніння, він підпалив матраци, які були в будівлі", - уточнив Крищенко.

"Встановлено, що мотиви злочину не пов'язані з релігійними переконаннями", - додав начальник ГУ НП. Під час пожежі, за його словами, ніхто не постраждав, при цьому вогнем пошкоджено 400 квадратних метрів площі.

"Проведено огляд місця події, в результаті якого не встановлено пошкоджень будь-яких церковних цінностей", - додав Крищенко.

підпал_2.jpg

Кримінальне провадження розслідується за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу. Підозрюваному загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі. Раніше повідомлялося, що на території Києво-Печерської Лаври загорівся дах одного з будинків. Поліція відкрила кримінальне провадження у зв'язку з підпалом.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/scandals/74315/

Следующая новость
Предыдущая новость

Який букмекер дає найкращий вітальний бонус в Україні? Монастыри России православные действующие Массаж, а также обучение технике Цигун в Одессе Полиграфические услуги в Алматы – быстро, качественно, недорого Єпископ УПЦ розповів на Міжпарламентській асамблеї православ’я про церковні проблеми в Україні

Публикации