Буддисти хочуть створити свою криптовалюту «Дану»

15.08.2017 16:28 6

Буддисти хочуть створити свою криптовалюту «Дану»

Американські буддисти хочуть запустити свою криптовалюту, яку можна буде отримувати за медитації та проповіді. Як повідомляють "УНІАН-релігії" з посиланням на портал "World Religion News", цю ідею запропонували учасники спільноти Lotos Network.

Валюта буде використовувати технологію блокчейна. Основою для валюти стануть біткоїн та етеріум. "У неї (валюти - ред.) навіть є ім'я - "Дана". Це слово означає "щедрість". Спільнота Lotos вважає, що це філософська основа, яка може бути використана для створення економіки, незалежної від матеріалістичних примх стандартних валют", - йдеться в статті.

Основою економіки криптовалюти стануть так звані монети карми. Їх будуть отримувати за добрі справи, проповіді й медитацію. Творці хочуть за допомогою криптовалюти втілити основні принципи поняття "Буддійська економіка", введеного в 1955 році економістом Ернстом Шумахером.

Згідно з теорією, такий тип економіки пропонує максимальне благополуччя при мінімальному споживанні.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Интернет портал Zolotoi Baton и игровые автоматы Все о криптовалюте на одном портале Лучшие наручные часы Школьные рюкзаки и канцелярские товары оптом Ремонт квартиры в Киеве: быстро и качественно

Публикации