Болгарія обурена "історичними" заявами Патріарха Кирила

13.03.2018 17:04 0

Болгарія обурена

Віце-президент Болгарії Іліана Йотова вважає неприйнятним тон Патріарха Російської Православної Церкви Кирила.

Так вона прокоментувала заяву Патріарха про те, що він розчарований історичною інтерпретацією подій навколо визволення Болгарії від османського ярма, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Тон російського Патріарха Кирила був несподіваним і неприйнятним. Реакція президента Румена Радева була точною, холоднокровною і з ясними посиланнями», - зазначила Йотова.

Віце-президент особливо підкреслила, що Болгарія вдячна кожному з воїнів, хто брав участь у визволенні країни від османського ярма».

За словами Йотової, продовження цього скандалу в російських ЗМІ є лише відображенням виборчої кампанії в Росії. Раніше з аналогічною критикою на адресу Патріарха виступав і віце-прем'єр Болгарії Валерій Симеонов, назвавши його «агентом КДБ» і «сигаретним митрополитом Росії».

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/world_news/70403/

Следующая новость
Предыдущая новость

Выгодные тарифы на поставки интернета в Киеве «Несмотря на коварства, создаваемые врагами», на «православном байк-шоу» в Севастополе покажут книги «о связи Чечни с Матерью Россией» Место, где создаются иконы Доступный и быстрый ремонт компьютеров Когда дизайн становится произведением искусства

Публикации