Бойовики перед "Великоднім перемир'ям" обстріляли ЗСУ понад півсотні разів: є поранені

30.03.2018 9:37 6

Бойовики перед

Минулої доби бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 57 обстрілів позицій українських військових. Як повідомляє УНІАН з посиланням прес-центр штабу АТО у Facebook, на Донецькому напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП бойовики обстріляли укріплення ЗСУ в районі Павлополя.

Міномети калібру 82 мм окупанти застосували по військових у Широкиному, а гранатомети різних типів і стрілецьку зброю – поблизу Авдіївки, Водяного, Гнутового, Пісків, Опитного, Новотроїцького, Лебединського та Піщевика.

«Також під вогонь з великокаліберних кулеметів потрапили оборонці Талаківки, Кам’янки, Мар’їнки і Верхньоторецького, а з БМП – Гнутового, Талаківки і Піщевика. Крім цього, стрілецьку зброю окупанти застосували по наших позиціях біля Широкиного, Шахти Бутівка та Павлополя, а протитанкову керовану ракету – в районі Новотроїцького», – йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку з гранатометів та стрілецької зброї противник обстрілював укріплення ЗСУ поблизу Артемового, а з великокаліберних кулеметів – неподалік населеного пункту Луганське.

«Унаслідок ворожого вогню два українські захисники отримали поранення. Ще один наш воїн – отримав бойове травмування. Постраждалих військовослужбовців оперативно доставлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу», – повідомляє штаб.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/70634/

Следующая новость
Предыдущая новость

У Житомирі в соборі УПЦ КП відкривають виставку унікальних вірменських ікон України Выходные в Запорожье: самые необычные экскурсии Столичный мини-отель SkyHome будет рад видеть вас по приезду в Киев! Какие игроки есть в покере? Быстрые кредиты онлайн

Публикации