Бойовики «ДНР» проводять підрахунок вірян ПЦУ

08.03.2019 6:58 3

Бойовики «ДНР» проводять підрахунок вірян ПЦУ

На території тимчасово окупованої території Донецької області російські найманці проводять підрахунок парафіян Православної Церкви України, знімаючи на камеру хто саме і скільки людей приходять на Богослужіння до храмів ПЦУ. Про це у коментарі УНН розповів архиєпископ Донецький і Маріупольський Сергій.

Про такі випадки відеофіксації, які проводять люди у формі, розповідають самі священики ПЦУ.

“Телефонував до мене священик з одного храму і сказав, що протягом всього Богослужіння біля храму стояли дві машини. На камеру чоловіки у формі знімали всіх парафіян, хто виходив і заходив. Він (священик – ред.) не міг розгледіти чи це були "поліцейські" чи "військовослужбовці", але все фіксувалось на камеру”, - розповів архиєпископ.

Він зазначив, що такі випадки не поодинокі. Парафіян під час відвідин Богослужіння знімали на камеру і при вході до іншого храму ПЦУ.

“І другий священик телефонував, що в цю неділю перед службою, як люди заходили в церкву на Богослужіння, також була відеозйомка і знімали на камеру кількість людей, хто приходить”, - додав він.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/74990/

Следующая новость
Предыдущая новость

Нижнее бельё Kleo Русский язык - самый привычный и самый сложный школьный предмет Все про медичне страхування для іноземців Свадебные платья от лучших мировых дизайнеров в салоне Гранд ажур Дверная и оконная фурнитура недорого

Публикации