Бойовики віддали Україні вченого та релігієзнавця Ігоря Козловського

27.12.2017 18:14 6

Бойовики віддали Україні вченого та  релігієзнавця Ігоря Козловського

На контрольному пункті пропуску під Горлівкою, але вже на території підконтрольній терористичному угрупуванню "ДНР", почався другий етап обміну полоненими.

Про це повідомляє кореспондент "Прямого". Серед звільнених українців — Ігор Козловський,

Зазначимо, майже два роки тому, 27 січня 2016 року, бойовиками "ДНР" в Донецьку був схоплений відомий вчений-релігієзнавець, викладач Донецького національного технічного університету Ігор Козловський.

Близько року він знаходився в СІЗО, потім був "засуджений" представниками незаконних формувань і відправлений в Горлівську колонію.

Після арешту вченого в Україні почалася широка інформаційна кампанія на підтримку його звільнення, організована родичами і колишніми студентами.

Ім'я Козловського згадав Петро Порошенко на Генасамблеї ООН 20 вересня 2017 року, розповідаючи про долі громадян України, які постраждали від російської агресії в Донбасі.

Звільнити Козловського закликали вчені, політики і діячі культури.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_policy/69532/

Следующая новость
Предыдущая новость

Промышленные фильтры обратного осмоса Старовинну ікону підмінили у церкві на Тернопільщині Как выбрать надежное такси в Киеве Особенности аренды кондо на Пхукете Президент Украины поручил подготовиться к 1030-летию крещения Руси

Публикации