Близько 200 релігійних громад хочуть офіційно приєднатися до ПЦУ, - Андрій Юраш

01.02.2019 18:09 0

Близько 200 релігійних громад хочуть офіційно приєднатися до ПЦУ, - Андрій Юраш

Майже 200 релігійних громад надіслали звернення для зміни перереєстрації зі УПЦ МП до ПЦУ у зв’язку зі зміною юрисдикційної приналежності. Про це на прес-конференції повідомив директор Департаменту у справах релігій та національностей Міністерства культури України Андрій Юраш, передає УНН.

"На сьогодні з різних джерел ми маємо майже 200 звернень релігійних організацій, релігійних громад, в першу чергу, які потребують перереєстрації у зв’язку зі зміною юрисдикційної приналежності", - повідомив Андрій Юраш.

"За даними обласних державних адміністрацій така ж або в два рази більша кількість релігійних громад вже готуються змінити. І в тій чи іншій формі намагаються організувати цей перехід. І ми бачимо, тут треба створити всі можливості для реалізації їхніх конституційних прав", - додав він.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/orthodox/ocu/74564/

Следующая новость
Предыдущая новость

Суши и пивная тарелка в любое время суток Телеканал ICTV снял фильм о главе УПЦ КП Проектування будівель від фахівців Стартовала регистрация на международный форум «Реформация массовых коммуникаций» в Киеве Честность игрового процесса в слоте Sun of Egypt: гарантия рандомности и предсказуемости

Публикации