Баптистська семінарія Одеси цього року випустила 142 служителя

13.07.2018 18:27 0

Баптистська семінарія Одеси цього року випустила 142 служителя

Відкриваючи захід, ректор Володимир Помазков подякував Богові за ті благословення, які цьогоріч отримала семінарія, і сказав, що кожен абітурієнт вступав до семінарії за Божим покликанням, а сьогодні випускники уже мають перші результати свого рішення служити Богові.
Володимир Шемчишин, голова Ради опікунів, у вітальному слові наголосив на необхідності «жити в істині, ходити в істині та навчати істині». Той, хто довіряє Божій істині, пізнає велику милість Господа».
Академічний декан Федір Стрижачук разом із керівниками кафедр вручили випускникам дипломи та сертифікати.
Продовжуючи щорічну традицію, під час випускної церемонії семінарія нагородила Наталію Свистун званням «Почесний доктор» та присвоїла Сергію Саннікову учене звання «Доцент».
Анна Дорошенко у зверненні до випускників відзначила випускниць, які навчалися на програмі «Жіноче покликання», назвавши їх справжніми героями, адже ті заради Божої справи на певний час залишали свої домівки, дітей, роботу і приїжджали на навчання.
Заключне слово настанови для випускників говорив Ігор Бандура, перший заступник голови Всеукраїнського союзу церков ЄХБ. Він зауважив: «Навчання − це лише інструмент, це підготовка до реалізації покликання. Перед вами, випускниками, стоїть завдання: як ефективно служити в церкві і реалізувати власне покликання. Нам необхідно прояснювати для себе зміст Євангелія; своїм життям і проповіддю звертати увагу людей на те, в чому полягає Христова відповідь на їхні пошуки».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Тренажеры для повсеместного использования Купить трафик на сайт Близкий к РПЦ телеканал «Царьград» начал кампанию в поддержку создания «Малороссии» Чистая вода от компании «АкваПро» с доставкой по Киеву Большой ассортимент семян овощей и всего, что нужно для урожая

Публикации