Баптисти України створили комітет капеланського служіння

29.05.2018 13:23 12

Баптисти України створили комітет капеланського служіння

Учасників засідання привітав гість з Румунії Отієл Буначі, професор історичного богослов’я та викладач Міжнародного інституту TCM.
Під час засідання йшлося про служіння комітетів зовнішньої та внутрішньої місії. Було зазначено про потребу в українських служителях у Польщі, а також про необхідність інформаційної допомоги трудовим мігрантам з України. Поруч із цим було оголошено новий набір для навчання місіонерів з утворення нових церков.
Голова об’єднання церков ЄХБ Києва та Київської області Михайло Андрашко, як представник Союзу у справах душпастирської опіки, надав інформацію про капеланське служіння. Було запропоновано та ухвалено рішення утворити Комітет капеланського служіння і затвердити керівником комітету Василя Хіміча.
Під час засідання були розглянуті поточні питання, зокрема підготовка та проведення у жовтні загальноукраїнської конференції служителів, святкування 1030-ліття хрещення Русі, Свято подяки, Різдво та інші заходи. Також йшлося про участь церков, що входять до складу Союзу ЄХБ, у «Ході за сім’ю» та «Національному дні молитви за Україну» 2 червня 2018 року.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Киевские итальянские пиццерии Вчимо англійську швидко та ефективно Виды отчетов по практике: студентам на заметку Платежные сервисы как преимущество лучших онлайн казино в сети Лактацид – как применять гель для интимной гигиены - советы от Filzor.ru

Публикации