Баптисти, п’ятидесятники та адвентисти встановили у Луцьку пам’ятний знак в на честь 500-річчя Реформації

02.11.2017 17:25 21

Баптисти, п’ятидесятники та адвентисти встановили у Луцьку пам’ятний знак в на честь 500-річчя Реформації

Пам’ятник з вигравіруваними на ньому п’ятьма принципами Реформації розмістили на території лютеранської кірхи, яка нині належить баптистській церкві і на сьогодні є архітектурною пам’яткою міста, що розташована в історико-культурному заповіднику «Старий Луцьк».
Відбулося відкриття пам’ятного знаку 26 жовтня спільними зусиллями Луцького технічного університету в особі Михайла Костюка та Волинського обласного міжконфесійного оргкомітету з відзначення 500-річчя Реформації, куди входять баптисти, п’ятидесятники та адвентисти.
Дизайнер меморіального знаку Віталій Юрченко у зазначив: «Мені б дуже хотілося, щоб цей знак став подарунком для майбутніх поколінь і написані на ньому принципи, як і п’ятсот років тому, змінювали серця людей на краще».
У своїй промовах під час відкриття пам’ятки єпископи протестантських церков присутнім, щоб написані п’ять принципів на холодному мармурі не залишилися тільки на ньому, але ожили в серцях людей і реформували їх та змінювали нашу Україну.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Казино для тех, кто привык побеждать Аренда светового оборудования для праздников Грузоперевозки в Киеве по самым выгодным тарифам в городе Быстрое получение справки МСЭ Основы капитального ремонта в квартире

Публикации