Баптисти провели для 500 дітей підлітковий фестиваль на Волині

16.07.2018 18:14 9

Баптисти провели для 500 дітей підлітковий фестиваль на Волині

Протягом п’яти днів з 9–13 липня молоді люди активно відпочивали, тренувалися, долучалися до різноманітних змагань і вивчали Біблію.
Як розповів директор фестивалю, пастор церкви ЄХБ «Фіміам» Юрій Михальчук, дійство організовують щорічно для того, щоби забезпечити підліткам 12–16 років гарний відпочинок, цікаво проведений час у спілкуванні з ровесниками.
«Тут підлітки з усієї області утворюють своєрідну спільноту. Ми хотіли налагодити стосунки між різними делегаціями, різними церквами, хоча, звичайно, тут є й діти, які не відвідують церкву. Основна ж наша мета – прищеплення дітям християнських основ, адже ми живемо в християнській державі... Кожна церква формує делегацію, яка приїжджає зі своїми палатками, кухнею та облаштовується на місці. Тож, відбувається спілкування як у самій такій команді, так і між іншими церковними делегаціями», – наголосив Юрій Михальчук.
Пастор додав, що серед учасників фестивалю – багато дітей соціально вразливих категорій, зокрема з неповних чи багатодітний сімей або інтернатів.

Баптисти провели для 500 дітей підлітковий фестиваль на Волині

Щодня основний виклад теми «Сила героя. Прощення чи помста» з подальшим обговоренням у групах для підлітків проводив викладач баптистської Одеської семінарії Олександр Дубінін.
Як зауважив голова Волинського обласного об’єднання церков ЄХБ Ярослав Троць: «Ми говоримо про те, що справжній герой – це не той, хто б’є, а той, хто витримує удар. От зараз Україна стала свого роду героєм. Ми вчимо дітей саме таким цінностям, щоби вони любили, прощали та поважали інших. Цей фестиваль покликаний об’єднати підлітків релігійних громад, церков із усієї області, які входять до нашого об’єднання. Таких церков ми маємо 126. Загалом ми проводимо подібні фестивалі для молоді, організовуємо жіночі табори, заходи для людей із інвалідністю… Чому є цей фестиваль для підлітків? Бо ми вважаємо, що підлітки – як пластилін, із них досить легко можна сформувати правильний образ. Ми доносимо до них важливі біблійні істини, адже це духовна основа нашого життя та моральна основа нашого суспільства, нашої культури, а також безпека нашої країни, оскільки людина зростає духовно зрілою, патріотом своєї Вітчизни. І коли вона будує міцну родину, тоді й країна стає міцнішою».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Хороший массаж по доступной цене На чем зарабатывают букмекеры? Кузовной ремонт в Киеве: восстановление и обновление вашего автомобиля Лечебный гриб линчжи по оптимальной цене Изображение природы и городов для вашего дома

Публикации