Баптисти збирають у столиці конференцію «Євангельська віра та виклики суспільства»

11.09.2018 13:13 9

Баптисти збирають у столиці конференцію «Євангельська віра та виклики суспільства»

"Християни: якою повинна бути їхня позиція там, де віра та політика перетинаються? Чи варто євангельським християнам входити в цю культуру глобальних публічних диспутів? Якщо так, то якою має бути наша участь? Як нам практикувати таку соціальну активність, яка була б вірною Біблії та прославляла нашого Бога?" - ці питання обговорюватимуться на заході.
Спікерами заходу є:
Василь Новаковець – координатор магістратури в Українській баптистській теологічній семінарії (Львів)
Ерік Олденбург – адміністративний координатор філіалів та он-лайн освіти в Талботській школі богослов’я (Каліфорнія, США)
Ігор Федорович – пастор церкви «Воскресіння», директор бакалаврської програми «Благовістя та заснування церков» в Київській богословській семінарії
Марк МакДоннел – директор бакалаврської програми «Біблійні дослідження» в Київській богословській семінарії.
Теми лекцій:
1. Біблійна основа. Бог та влада – інтеграція: як зрозуміти біблійне вчення про віру та політику. Василь Новаковець.
2. Філософські роздуми. Пошук коректності: як витримати баланс пророчого свідоцтва, впливу Царства та радикальної любові в поляризованому та політизованому світі. Ерік Олденбург.
3. Практичне застосування. Виховання активної віри: як Церкві та людині особисто перетворити біблійні переконання в соціальну та політичну активність. Ігор Федорович.
4. Міжнародний погляд. В чому інтерес Вашингтона до Києва? Погляд американця на переваги та цінність української Конституції. Марк МакДоннел.
Місце: Київська богословська семінарія, вул. Горлівська, 75.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

На Тернопільщині освятили найбільшу вишивану карту України Выбор способа печати этикеток Космолот Киев — особенности игровых слотов Обменный пункт наличных в Харькове Где купить готовый сейф или заказать его изготовление

Публикации