Архієпископ УПЦ закликав військову молодь розкривати свій інтелект і таланти

04.09.2017 11:13 15

Архієпископ УПЦ закликав військову молодь розкривати свій інтелект і таланти

В ліцеї був відслужений молебень на початок навчального року, після чого ліцеїсти та всі присутні були окроплені святою водою. На молитві були присутні військовий та педагогічний персонал, построєні ліцеїсти, представники влади та силових структур.
Очолив молебень секретар Єпархіального управління − протоієрей Віктор Місо.

Архієпископ УПЦ закликав військову молодь розкривати свій інтелект і таланти

Після молебню ліцеїстам та викладацькому корпусу отець Віктор зачитав вітальну адресу архієпископа Феодора (Мамасуєва), керуючого єпархією.
Серед іншого в архіпастирському слові йшлося про таке: «Знання у сучасному світі – необхідність. Людина повинна постійно пізнавати щось нове, адже якщо розвиток особистості стоїть на місці, то це деградація по відношенню до інших, деградація по відношенню до Творця. Сучасній Україні потрібні молоді інтелектуали, які зможуть змінити наше життя у кращу сторону, проявити таланти та реалізувати їх. Шановні викладачі, ліцеїсти, молодь, студенти! Одного разу Господь благословив нас певними талантами, які ми повинні розвивати в собі та в інших. Ми повинні ставитися до цих можливостей надзвичайно відповідально та з вдячністю Богу, приймаючи на себе зобов’язання вчитися якнайкраще для того, щоб використовувати наші новоздобуті знання на славу Божу та на благо наших братів та сестер в Христі».

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Археологи виявили на Львівщині сліди монастиря княжих часів Казино, которое не может вам не понравиться Как правильно выбрать оружейный сейф? Промышленные и пищевые заливные формы из силикона Быстрые кредиты онлайн

Публикации