Архиєпископ УПЦ в США Даниїл відвідав разом з Митрополитом Епіфанієм Маріуполь

16.05.2019 13:43 6

Перебуваючи з офіційним візитом в Україні, архиєпископ Даниїл Памфільський Української Православної Церкви у США приєднався до архіпастирського візиту Митрополита Епіфанія (Предстоятеля Православної Церкви України) до Маріуполя.

Будучи близько десяти кілометрів від поля бою, місцевостей, котрі окуповані Російським агресором, архиєпископ Даниїл мав нагоду поспілкуватися із воїнами Збройних Сил України від імені предстоятеля УПЦ СШ Митрополита Антонія.

Владика Даниїл подякував їм військовослужбовцями 79-ї бригади за службу, за те, що бережуть мир і спокій, наголосив на тому, що вони - сучасні герої, які захищають Маріуполь.

Предстоятель ПЦУ Митрополит Епіфаній поблагословив воїнів та побажав їм усіляких гараздів. Він нагородив деяких з них медалями архистратига Божого Михаїла та благословенними грамотами з відзнаками.

За повідомленням офіційного сайту УПЦ в США, супроводжуючи Митрополита Епіфанія, владика Даниїл зустрівся також із переселенцями з окупованих територій, людьми похилого віку та дітьми, котрі потребують не тільки матеріальної підтримки, але передусім Євангельської Правди миру, злагоди, надії та любові.

Архиєпископ Даниїл передав фінансову допомогу Товариству Святого Андрія Первозванного (однієї із організацій УПЦ США), правлячому архиєрею Донецької єпархії ПЦУ- архиєпископу Сергію.

В УПЦ в США дякують своїм парафіянам за жертовність, любов та опіку мешканцями Східної України у нелегкий для них час.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/ukraine_and_world/ukrainians_outside_of_Ukraine/75833/

Следующая новость
Предыдущая новость

Играть на выгодных условиях в Пин Ап казино Диваны прямые, угловые и детские на складе в Киеве Невероятная история Арслана Джумаева, переехавшего из Туркменистана в США Миниатюрная овчарка - вельш корги кардиган Старовинну ікону підмінили у церкві на Тернопільщині

Публикации