Археологи розпочали консервацію фундаментів старовинного львівського костелу

30.08.2019 12:24 0

Археологи розпочали консервацію фундаментів старовинного львівського костелу

Археологи розпочали консервацію решток фундаментів костелу Воздвиження Чесного Хреста у Львові, який був виявлений на місці фонтану "Кульбаба".

Археологи Рятівної археологічної служби розпочали консервацію решток фундаментів костелу Воздвиження Чесного Хреста, який досліджували на площі Галицькій у Львові. Це робиться, аби убезпечити їх від впливу зовнішніх факторів, погодних умов та можливого руйнування. Бачення, що робити з фундаментами та яким буде вигляд майбутньої площі, у міської ради поки що нема. Про це повідомляє Depo.Львів.

Нагадаємо, під час реконструкції фонтану "Кульбаба", що на площі Галицькій у Львові, будівельники виявили давні мури костелу Воздвиження Чесного Хреста, що був споруджений навпроти Галицької брами до міста. Його побудували у 1530-х роках.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/culture/history/77012/

Следующая новость
Предыдущая новость

Самая точная информация об офшорах Средство для безопасного и быстрого похудения Как носить мужскую рубашку должным образом Зарегистрирован законопроект о запрете абортов в Украине Самые красивые соборы Европы: когда можно будет их посетить

Публикации