Анонс: У Львові презентують книгу Джефа Фоунтейна «Глибоке коріння»

11.05.2018 10:23 63

Презентація книги Джефа Фоунтейна «Глибоке коріння» відбудеться у Львові 28 травня в приміщенні Центрі Шептицького при УКУ за адресою: вул. Стрийська, 29. Початок о 18.00.

Джеф Фоунтейн, відомий громадський діяч, директор Центру Європейських досліджень ім. Роберта Шумана, в минулому - директор християнської міжнародної програми «Youth With A Mission Europe» протягом 20 років, був керівником Круглого столу Надії для Європи, автор низки публікацій.

Автор буде перебувати у Львові з візитом 28-30 травня р.Б. з презентацією книжки «Глибоке коріння» про християнські основи об’єднаної Європи і з участю в пов’язаній тематично конференції. Проект має на меті розширити контекст ідеї європейської єдності і концепції об’єднаної Європи, відомої сьогодні нам в Україні, до первісної базової ідеї, викладеної одним із батьків-засновників концепції і по суті творцем ЄС Робертом Шуманом. Зокрема пропонується розуміти християнські цінності як невід’ємну і необхідну складову об’єднаної Європи.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/announcements_events/71109/

Следующая новость
Предыдущая новость

Адвентисты доставили в зону АТО более 12 тысяч литров питьевой воды Как не ошибиться с выбором табака для кальяна Єдиний у світі вишитий іконостас встановили на Тернопільщині Шнековый насос Aquatica – отличный выбор по разумной цене Христианские календари на 2021 год

Публикации