Анонс: Британський астрофізик у Києві прочитає лекцію про взаємини сучасної теології та “нового атеїзму”

22.03.2019 3:39 6

Анонс: Британський астрофізик у Києві прочитає лекцію про взаємини сучасної теології та “нового атеїзму”

На запрошення Християнського центру “Реаліс” 26 березня професор Девід Вілкінсон виступить у Києві з відкритою лекцією “Бог, Великий вибух і Стівен Хокінг: космологія і теологія в діалозі”.

Д. Вілкінсон - ректор St John's College (Кембридж) і професор кафедри теології і релігії в Даремському університеті (Durham University) у Великій Британії.

Визнаний вчений-астрофізик, доктор богословських наук та автор значної кількості статей і книг на тему відносин науки та християнства, проф. Вілкінсон представить публіці тези про можливість синергії між науковим та релігійним типом мислення. Крім того, він розповість про конструктивний діалог між космологією та теологією як окремими галузями знання.

Час та місце: 11:00, Центральний корпус НПУ ім. Драгоманова (вул. Пирогова, 9), ауд. № 231.

Після лекції передбачений час для запитань та відповідей.

Вхід вільний. Інші деталі відкритої лекції доступні на Facebook-події.

Додаткова інформація: 096 9519128 (Олексій).

Організатори відкритої лекції — Християнський центр “Реаліс”, кафедра богослов’я та релігієзнавства НПУ імені М. П. Драгоманова та Центр дослідження релігії.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/announcements_events/75153/

Следующая новость
Предыдущая новость

Изображение природы и городов для вашего дома "Amnesty International" видит "агрессивное наступление" конфессий на парламент Украины Лечение наркомании в Киеве в рамках психосоциальной адаптации Всё, что нужно знать о табаке для кальяна Fumari (Фумари) У Сімферополі протестують проти приватного будівництва на місці палацу калги-султана XV–XVI ст.

Публикации