Анонсовано ІІ всеукраїнський фестиваль християн-байкерів

06.04.2018 17:44 3

Анонсовано ІІ всеукраїнський фестиваль християн-байкерів

"Рік тому ми об’єдналися задля створення загальноукраїнського майданчика для знайомства і братського спілкування усіх, хто подорожує дорогами життя на двох колесах та з Христом у серці. Мотоцикл – це дорога, а в дорозі завжди потрібна молитва, сприяння, взаємодопомога. Ми маємо на меті створення спільноти людей, що підтримують один одного в молитві, в служінні, в дорозі. Незалежно від конфесії чи приналежності до мотоклубі", - говорится на сайті фестивалю.
Його організатори запрошують усіх охочих приєднатися до заходу та "провести час у братерському спілкуванні на мальовничих берегах Тетеріва та Дніпра, у спільній молитві за мотоциклістів... Тут ви зможете знайти однодумців з різних куточків України, знайти попутників, почути свідоцтва та поділитися своїми планами".
Програма і реєстрація тут http://namezhi.in.ua/

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Именно в правильной очистке канализации кроется ключ к ее бесперебойной и постоянной работе. Качественная косметика Faberlic со скидками в Беларуси Покупая товар, вы поддерживаете православную культуру Плитка Tubadzin для вашего интерьера УГКЦ організувала курс реабілітації для медиків Харківського військового госпіталю

Публикации