Американська організація «Життєві перспективи» представить в Українському католицькому університеті програму супроводу родин, які пережили перенатальні втрати

14.03.2018 18:05 6

Американська організація «Життєві перспективи» представить в Українському католицькому університеті програму супроводу родин, які пережили перенатальні втрати

У рамках заходу відбудеться низка тренінгів для фахівців у сфері охорони здоров’я, психологів, медичних капеланів, соціальних працівників з метою надання більш ефективної підтримки сім’ям, які через викидень, мертвонародження, передчасне народження чи аборт втратили свою дитину.
«Ми дуже раді, що тренінг «Безпечне місце» відбуватиметься саме в нас, – сказала Галина Теслюк, координаторка програми Жіночих студій в Українському католицькому університеті (УКУ). – Ця програма викликала велике зацікавлення в середовищі працівників охорони здоров’я не тільки у Львові. У ній візьмуть участь близько 80 фахівців з усієї України».
Майкелін Фреденбург (засновниця та президентка «Життєвих перспектив) і Кейті Гепперт – провідні експертки з питань репродуктивних втрат. За їхніми плечима участь у близько ста семінарах, конференціях, вишколах та інших заходах, включно з радіо- та телепередачами.
«Ми щасливі співпрацювати з УКУ і мати можливість провести ці тренінги, – зазначає Майкелін Фреденбург. – Під час наших тренінгів у США учасники отримують ширше розуміння перинатальної втрати, а також практичні інструменти для того, щоб краще допомагати людям, яким вони служать».
Співорганізотори цього тренінгу в УКУ: Лекторій СУА жіночих студій, Інститут родини та подружнього життя, Центр розвитку громадського здоров’я при факультеті наук про здоров’я, а також Реферантура медичного капеланства Львівської архієпархії УГКЦ.
Зацікавленість подією перевищила очікування: березневі тренінгові програми в УКУ від «Життєвих перспектив» залучили найрізноманітніших фахівців із Харкова, Києва, Дніпра, Запоріжжя, Одеси та інших міст України, а також працівників охорони здоров’я з Македонії. Варто також зазначити, що короткі тренінги будуть також проведені у дитячих медичних закладах Львова.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Сайт о неопознанном и неизведанном Хороший массаж по доступной цене Спільний проект УПЦ КП і ресторану "Остання Барикада" — 7 тисяч порцій їжі знедоленим Заказ курсовой работы по выгодным условиям Лучшая мужская обувь на любой случай

Публикации