Активісти проведуть у Києві акцію на підтримку ув’язнених архітекторів

01.02.2018 17:58 3

Активісти проведуть у Києві акцію на підтримку ув’язнених архітекторів

У суботу, 3 лютого, відбудеться акція підтримки архітекторів Олександра Горбаня та Олексія Шемотюка, яких звинувачують у спробі підпалу каплиці УПЦ (МП), незаконно збудованої на території Національного музею історії України. Про це повідомляє Хмарочос.

О 12:00 учасники акції зберуться на Пейзажній алеї (вул.Володимирська 2). Метою акції є підтримка архітекторів, яким не дивлячись на відсутність вагомих збитків, поруку депутатів та менш жорстку позицію прокуратури, призначили два місяці арешту та понад два мільйони гривень застави для кожного.

Організатори зазначають, що акція є абсолютно мирною. Всі заклики до радикальних дій та загострення релігійної ворожнечі будуть вважатися провокацією. Акція також не передбачає використання будь-якої партійної чи організаційної символіки.

Нагадаємо, 30 січня, петиція про знесення каплиці УПЦ (МП) зібрала 10 тисяч підписів.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/protests/69934/

Следующая новость
Предыдущая новость

Глава РПЦЗ путешествует по Крыму Смогут ли Flutter Entertainment и Stars Group создать общий бизнес? Обсидиановый образок Вера, Надежда и Любовь Бра, как обязательный осветительный элемент Продажа автомобиля: Эффективные советы для быстрой и успешной сделки

Публикации